Why do all good things come to an end?

Hmm, kommer inte exakt ihåg var jag har gjort sen i tisdags, men i alla fall vet jag att jag har befunnit mig i Toby :).
Igår var jag också till Toby, vilken surprise, eller hur?! Anyway. Kollade film, gick ut och gå och jag även spelade, omg. Jag körde Formula, och jag måste verkligen säga att fan så besviken jag är på Masa :D. Fan anamma, jag var SÅHÄR nära på att bli number one! Just före mållinjen så kom Masa och tröck på BROMS åt mig, så den andra bilen körde förbi mig PRECIS innan mållinjen, jävla unge :D Så jag kom andra, morr. Är han dålig förlorare eller bara en dålig förlorare? DET är frågan ;)
Idag är det ju vappen, men tvi usch o blä vilket väder.. Orkar knappast fara till något Hoviska idag med den här takten. Var är solen när den behövs? Såå, jag och Janika <3 kommer säkert hitta på något annat istället än Hoviska, får vi hoppas :) Nu skall jag gå och vila, har en jäkla hosta och snuva, men sån tur har Janika's & Masa's mamma proppat mig full med mediciner hemma hos dem, aww, hon är så snäll :D
gonatt!
shit happens, things go wrong, so what? life goes on!




Wonderwall

Har ni någon gång känt den där känslan, när ni försöker och försöker,
men det bara inte går?
Eller att ni bara misslyckas, desto mer ni försöker lyckas?
En klok person sa en gång till mig;
Du har inte misslyckas om du gjort ditt bästa ifrån dig.
Men, om man ändå gör det? Misslyckas.
Fastän man försökt sitt bästa?





Prupp




nter;">
Tänk hur mycket människor alltid klagar på varandra,
utan att tänka på att de själva också kan ha betett sig skit.
Eller att vi alltid försöker finna fel i varandra,
utan att tänka på det goda en person kan ha.
Har en person engång gjort ett fel,
så skall den inte få en chans till.
Den skall bli kallad svikare,
lögnare, den skall bli svartmålad.
Men hur är det när det kommer till en själv som gör fel?
Tänk hur lätt folk förlåter en,
tänk hur arg du blir om en nära vän inte kan förlåta dig,
för ETT enda fel som du har gjort,
medvetet eller omedvetet eller kanske blivit tvingad till att göra.
Ta vara på varandra,
livet är för kort att slösa en bra vänskap.






Some things change, some don't

Igår var jag ute på stan med Tette och Janika :) Träffade även Emppu, som hängde med oss en stund! Kul. Efter att ha gått i stan en stund och slitit fötterna av sig, kom jag och Janika tillbaka till internatet. Satt här en stund och efter det pyste vi till Toby :) Såg en film och efter det for Janika och sova, wtf?:D Så jag satt uppe med Gulle en stund istället och såg en till film, Little Man, och fan så bra han var ;D.
Efter det blev det nog sovdags! :) Så inget speciellt hände egentligen idag heller, bara chill!

Trodde egentligen att du inte brydde dig. Du har aldrig visat det.
Alltid har du havit någon orsak till att få slippa visa känslor & dela tankar.
Men igår bevisade du att du verkligen bryr dig.
Jag trodde aldrig att du hade så många frågor inom dig som du hade,
eller att du över huvudtaget tänkte på saker jag har sagt åt dig eller gjort mot dig.
Men igår öppnade du dig. Du hade en massa frågor, en massa känslor och en massa tankar!
Det glädjer mig, att inte vara den enda som försöker här.
Du har gjort en massa framsteg!








Nog e han ju jättesöötis, eller hur?! ♥

In My Head

Halloj!
Börjar bli en tid sedan sist, och har börjat konstatera; fan vad bra jag klarar mig utan internet och datorn nuförtiden, O.o Skulle min plastmamma höra detta skulle hon antingen dra ett kors i dörr öppningen där hemma i Tappo ELLER så skulle hon fråga om jag är sjuk :D. Anyway. Jag skall berätta kort och snabbt om helgen;

Fredag; Var alltså konvent i högge. Dagen började med att stiga upp. Hade knappt något att göra. Sminkade mig, la på mig kläder och sedan skickade jag lite med Tette, vilket vi därefter bestämde att då hon slutade skolan skulle hon komma efter mig till internatet, jag följde med hem till henne och satt där medan hon sminkade sig osv :) Sedan stack jag till stan, hon stannade visserligen hemma lite längre men senare mot kvällen kom hon och Jim till stan för att plocka upp mig och Janika, men före det gick jag och Janika på en kaffe inne i stan, dit kom även Softy <3. 
Då Jim & Tette äntligen kom, började vi "ta nain" som de säger här uppe. För en snabbis besökte vi konventen. Masa var där. Först blev allt bara fel, en enda stor katastrof! Jag ble sur tvär purken och inåtvänd! Masa pyste in till konventen igen för att jag vägrade tala med honom. Vi försökte ringa ut honom igen, men han svarade inte. Janika hade blivit fasttagen av vakterna för att luktat alkohol och Tette var bara annors utkastad, alltså var allting upp till mig att gå och tala med Masa eller inte. Sååå... Jag bestämde mig för att försöka smyga in till konventen! Jackan och väskan lämnades i bilen så att det skulle se ut som om jag hade jackan och andra sakerna inne på konventen, + att Tette ritade fake stämpel åt mig, och gissa vad?! VEM månne slapp in? ;) Muahaha! Well, började söka efter älskling där inne, yeah good luck att hitta någon bland så jääävla mycket folk, men efter bara nån minuters sökning hittade jag honom, dansande med en annan tös, ingen vacker syn. Visste inte om jag skulle gå därifrån eller bara ta tag i honom. Jag samlade mod till mig och gick fram till honom. Hah, världens BÄSTASTE syn då han lämnade henne på dansgolvet, sa helst inte hejdå, auch ;). Vi redde ut allting, han tog om mig, vi gick ut till bilen och lämnade konvent-fan! Sedan körde vi en stund med Jim & Tette, och efter det blev det sovdags, nästan.
Lördag; hände inget speciellt direkt. Var till ABC en sväng med Masa & Janika! Tette kom även dit en stund :) Sedan körde vi bara hem igen till Koskinen's och stannade där, såg på film, sjöng, spelade.. Jaa, allt möjligt faktiskt! :)
Söndag; hände inget speciellt den här dagen heller! Pyste iväg på en bio; The date night, o fan SÅ BRA :D värd att ses! Sedan gick nu jag, Softy, Janika & Masa ännu en stund i stan, träffade Tette & Jim som kom med mina saker :) Och efter denna runda, Slappade vi bara typ. For till Janika & Masa och sova igen :)
Tack ♥  Janika, Masa, Tette & Jim för denna helg!! :) ♥
http://www.youtube.com/watch?v=LU-ZQWZSGfc&feature=related

Welcome To My Life

Gokväll!
Min dag började alltså med att jag for på Kekke's rättegång. Men smög mig ut efter två timmar, blev för mycket helt enkelt. Egentligen vet jag inte varför. Men jag började känna hur tårarna började bränna bakom ögonlocken, så jag vägrade sitta där och gråta. 
Därefter gick jag in till stan, handlade tre nya filmer. Senare kom även Masa <3 & Janika <3 till stan. Vi bestämde oss för att söka oss till internatet. Vi såg en film, och efter det körde de hem :( .
Senare mot kvällen, cirka sju tiden. For jag och träffade Lill Tette <3 till stan. Men vi hann inte vara länge där förrän vi gav upp och körde till internatet, då det skall vara så fans kallt! Efter en stund ringer Lilla Kekke åt mig och frågar vad jag gör, så tillslut kom vi fram till att han också skulle komma hit. Jag, Lill Tette <3 & Sepi körde efter Kekke till simpukka! Hah, Kekke tyckte "fan det var sista gången jag åkte moped, härefter blir det bil!" ;).
Nu försvann både Tette <3 & Kekke :( ... Sååå.. Nu sitter jag och väntar på Marie som skall sova här :).

Pusspåer!
vibb tycker om masa <3

sorry/förlåt/anteeksi


... Det finaste, allra svåraste och definitift det sällsyntaste ordet; Förlåt.
Har funderat och funderat. Varför är det så himla svårt för oss människor att säga? Det behövs, och betyder så otroligt mycket för en person som blivit sårad. Oftast vill den höra det, men oftast slutar striden med att en bara ignorerar saker som hänt och blir som vanligt. Visserligen är det bra att förlåt inte används för ofta, för om det skulle det, när skulle man då kunna tro på att en person verkligen är ledsen? .. Men när en person verkligen har sårat, kanske medvetet, kanske omedvetet, skall den väl kunna stå för sina fel, och be om förlåtelse?
Alla gör vi fel och misstag, oftast vet vi om att vi gör dem, ibland inte. Men endå skall andra människor kunna förlåta. Oberoende hur stort misstag de än har gjort, måste vi lära oss att förlåta och säga förlåt. Det kanske inte betyder mycket för vissa personer. Men vissa mår bättre av att veta att den som sårat dig, verkligen är ledsen och inte bara går vidare som om inget har hänt..


Lär dig livets stora gåta;
älska, glömma och förlåta.

My Life Would Suck Without You

Igår for jag först ut på stan och gå med Janika, Masa & Tette. Vi gick runt lite här som där. Efter en stund for Janika & Masa hem. Jag och Tette lämnade kvar i stan en stund. Softy kom även dit. Gick där en stund, sedan for Softy hem och en stund därefter följde jag och Tette med hem till henne. Jag var otroligt knasig. Jag hade väskan irunt mig, gick ut, reager "var fan e väskan??" Ringer på hos Softy snabbt och utbrister; VAR E VÄSKAN :o Haha så märkte jag; men fan jag har han ju runt axeln :DDD Oj gud vad Softy, Mia & Tette skrattade! Och jag, jag föll även på GOLVET och skrattade, med hjälmen på huvudet. Ja härregud :D. Sen for jag och Tette hem till henne. Därefter tillbaka intill stan för att äta, körde tillbaka till henne igen, och därefter ut med Mannfolk, Nicke & Moliis :). Vi var ute i NIE och en halv timme och körde, oj härregud!

Idag har jag inte gjort så mycket, ännu. Skall snart ut på en jogging runda igen med Softy (har jag nämnt att vi i förrgår sprang 5 km?? DET NI!)


Pusskram.

Everything Happens For A Reason

Go´kväll!
Fredag; Befann mig alltså hos Softy till en början. Hon var i skolan. Jag låg hemma och sov.. Hon kom hem ganska sent och nästan direkt hon hittat dörren till sitt hem, måsta hon fara och jobba till Fondis. Jag fick lite tråkit, så Tette & Jim kom hit en stund. Eller, snarare, for jag ut med dem en stund och åka. De körde mig till Toby, haha ganska humor då man lyckades lura Masa att jag var påväg ti Sverige. Då vi väl var i Toby så tyckte Tette till Masa; alltså ja har en överraskning till dig, kom med! Så följde han snällt men tveksamt med till bilen.. Så rycker Tette bort alla rockar som de hade kastat på mig. Ni skulle sett hans ansikte. Han bara; wooot? eiks vivve oli menos ruotsii :oo hahah ;) nope! i was naaaat, just messing around with ya hun ;) Hans förvånande fråga tillbaka till mig; mut... jote sä valehtelit mulle?! :D jag bara; eeeeenn! i just wanted to surprise u ;) Sen var han väldigt glad igen! Vi hamnade dock köra tillbaka till stan för att föra Softy's nycklar åt henne til Fondis, och efter det körde vi tillbaka till Toby!
Gjorde egentligen ingenting speciellt, gick ut och gå med Janika. Sedan tjeckade vi en film, fyfan, vi bara skrek! Sen gick vi och sova (vägrade att se filmen till slut!)




Lördag; Stegg upp, dagen började med att vi såg filmen tillslut. "papaaaa", isch, ful som stryk. Timmarna gick och jag och Janika undrade vad fan vi skulle hitta på, sååå vi bestämde oss till slut att fara på bio, youth in revolt hette den. Den var väl helt okej, bättre hade man kunnat se på, men den dög! Vi åkte tillbaka hem till Toby. Såg på film med Masa och Jori. Sedan blev det sov dags.

Söndag; Steg upp, gulle kom och la sig brevid mig en stund <3 Sedan... Gick jag och Janika och spelade något sorts "mäkihyppy" spel, men det gick inte bra. Masa tyckte vi var korkade blondiner... :C Och därefter började vi sjunga karaoke med Janika, hihi. Vi gick även ut en sväng till lekparken, muahahah.!
Sedan kom vi till stan. Till Softy :)










Puss <3

Shit Happens

Påtal om ballonger, hade jag en OTROLIGT oturs-dag igår. Visserligen har jag alla dagar otur, men igår drog nog priset. Dagen började med att solen sken, allting var PERFEKT, jag var otroooligt happyface.. Men efter en stund fick jag ett meddelande som gjorde mig rosen rasande, och det var där min dåliga dag började. Jag bestämde mig för att köra till ABC, frågade Softy om hon ville hänga på, vilket hon klart ville. Vi hann köra i ca 10minuter så fick min moped något fel, mitt på vägen, SÅKLART. Well, vi körde mopeden åt sidan, ringde min kära småkusin och frågade var problemet kunde vara. Han räknade upp en massa saker! Efter en lång stund, fick vi mopeden igång, wuhuu var vår första tanke. Men vi kom dock inte långt så small min moped och mätaren sjönk snabbt som blixten ner till noll. Snyggt. Efter det startade han inte längre, jävla skit. Vi försökte ringa till flera personer och fråga om de kunde hämta upp oss (eftersom att det blev kallt, blåsigt och började regna).. TIllslut ville John ställa upp, TACK! Han körde oss till ABC, där satt vi i två timmar och väntade på att någon gubbe skulle komma och hämta oss, så vi kunde plocka upp mopeden och sedan fara hem. Då vi väl skulle lyfta upp mopeden, tappade jag på något vis greppet om den, och jag stukade min handled, great. Kom vi hem, blev 90e rikare. Sålde min telefon åt Tette, eftersom att hon ville ha en touch, och fan anamma, aldrig mera skall jag köpa en touch. Såå jag bestämde mig för att köpa ny då mitt studiestöd kommer (och KANSKE studielånet kommer, om jag får något.) Så att... Där var min "fina" dag.
Ja, jag kan nästa tänka mig att ni som läser detta sitter och skrattar, eftersom det är så TYPISKT min tur, eller hur? :)





Life is too short to wake up with regrets.
So love the people who treat you right.
Forget about the one's who don't.
Believe everything happens for a reason.
If you get a second chance, grab it with both hands.
If it changes your life, let it.
Nobody said life would be easy,
they just promised that it would be worth it.

Life Sucks


Man kan inte alltid bara ge, man måste få också. Det finns personer här i världen, som tror de är mer värda än alla andra. Det finns även personer som tror de kan behandla en hur som helst. Arg.



”If we don't learn easy lessons, they get harder."

”The mind asks the questions; the heart has the answers."

”Freedom comes when you learn to let go.”

”To touch is to heal, to hurt is to steel.”




Gör det som du har gjort bäst hittills; don't care.

Fairytale Gone Bad


There's a big difference between
act like an asshole,
and actually be one!

Ibland vill man bara lägga sig ner, sluta sina ögon, slumra in och aldrig mer vakna upp. Problem, det är vad som gör allting så otroligt svårt, det tröttar ner en. Vissa problem är stora, vissa är små. Men det är fortfarande problem, oberoende vilken storlek eller betydelse de än har. Det finns en tid, där man känner sig försvarslös, trött, utmattad, deppad, ledsen, arg.. Finns endast negativa tankar kring en, man vägrar att söka ljuset. Men så fungerar vi väl alla.. Man måste dock försöka att lyssna på hjärtat och inte den där negativa rösten i ens huvud. Vad gör man egentligen, då inte orken finns kvar? och varje jävla hinder du stöter på, känns höga och krångliga? Många undrar alltid frågan; varför? Oftast är det den mest populäraste frågan och tillika den svåraste att någonsin finna ett svar på.

Försöker fortfarande att förstå hur detta kunde hända, var detta ens började hända eller VARFÖR det över huvutaget skulle bli ett problem. Men, sen när har jag egentligen förstått något? Jag är ju så himla dum i huvudet, så otroligt idiotisk. Ja, det är dina ord till mig. Dina tankar om mig. Förstår du hur du sårar? Egentligen borde jag kunna ta dessa ord redan, borde klara av att bara skita i dem, men då de kommer från en person som jag verkligen tycker om, som jag faktiskt råkar bry mig om, kan jag inte släppa det. Varje gång jag ser dig, varje gång jag hör ditt namn eller din röst, så börjar orden eka inom mig. Och jag önskar att de bara kunde försvinna.

Har så hilma mycket frågor, som jag skulle att du skulle svara på. Men till vilken nytta försöker jag ens? .....


Tallulah, find the words and talk to me.





RSS 2.0