---

he e borta nu.

So what, I am a rockstar!

Bloggeliblogga... Vet inte vad jag skall börja skriva här längre heller. Känner mig ordlös på något vis och verkligt dum eftersom jag inte gör något vettigt om dagarna, ussa då!
Men idag har jag faktiskt städat, om det är något som någon där ute skulle vilja veta! Och så har jag fotat en massa onödiga ego foton, på tal om brist på att göra. Stackars kamera...
Idag skall jag även ut och köra, får se hur det går. Hoppas det inte blir något kärringstopp på vägen igen, vore ju nolot.. ;(
Och vet ni va? Jag skall till bästaste Jenni i helgen!! Hon köpte singstar idag, så vi skall sjunga sjunga sjunga och SJUNGA! :D kul va?!
Anywho. Nu tänker jag sluta "underhålla" er... : DDD
hejdå puss.

älska glömma och förlåta ?

Jag är också en människa, människa med fel och brister. Du kan inte be mig att vara felfri. Jag är inte övermänsklig, jag gör också fel ibland! Tänk hur många fel du har gjort hittills, och jag har bara gått i runt dem. För det första för att jag vet att sånt händer och för det andra; jag vet att ingen är perfekt här i världen. Så hur kommer det sig att nu när jag har gjort ETT litet fel så vägrar du att lyssna på min förklaring och du vägrar att ens försöka reda ut det? Är det verkligen rättvist? Men vad fan, rättvisa, finns ju fan inte i vår värld. Ingenting är rättvist, aldrig.
När människor undrar vad jag skulle säga om jag visste hur du höll på, har du gett dem till svar "det hon inte vet, sårar inte heller". Tycker du det är snällt? Tycker du det är rätt? Nej, exakt. Men jag har aldrig dragit upp det, för jag orkar inte. . . Tänk efter, ingen är perfekt.

Everybody's dancing in the moonlight

Oj shit pomfritt! Hur i hela fridens namn skall jag komma ihåg allt som jag gjort i en vecka typ? Jaja, får väl ge det ett försök i alla fall!
13.10 åkte jag alltså till Vasa, och som ni läst tidigare var min dag inte så lyckad just då!
14.10 var det dags för konvent. Gick till Jenni innan konventen, fixade oss där och sedan gick vi till Royal. Det var egentligen ganska tråkit där så Jenni åkte hem igen och jag fortsatte kvällen på baren med Cata =). Gick sedan till Sepi för att sova där :).
15.10 började jag söka mig till Jenni igen så fort som hon hade slutat jobba typ. Vi gick till butiken för att köpa lite dricka åt oss till kvällen. Senare kom Janika och Masa också till Jenni, vi alla satt där och smuttade lite på våra drickor, men då klockan närmade sig typ två tiden ringde Masa till sin mamma som hämtade upp oss från Jenni och efter det gick vi och sova typ.
16.10 Hann dock inte vara länge hos Masa och Janika innan Jennis föräldrar ringde och sa att det är påväg och hämta upp mig från Toby :) Jag och Masa hann titta en liten snutt av Top gun men det är allt ;). Då Jenni's föräldrar hade hämtat upp mig åkte vi via grillen och hämtade lite käk, gott som fan var det men hamburgaren var för stor för lilla mig, hihi. Senare mot kvällen gick jag och Jenni till R.kiosken för att hyra filmer, tills vi konstaterade att jag inte hade mitt id på mig så vi fick inte hyra filmen vi ville eftersom den var k18, suuuck. Nå well, hyrde i alla fall en hel del andra filmer. Vi pratade en lång stund och skrattade och hade jättekuuul! : D dålig natthumor i alla fall, haha.
17.10 Vaknade upp hos Jenni, åkte och såg på en bio med Janika och Jenni. Vi kollade filmen Switch, helt okej var den väl, men hade förväntat mig att den skulle vara bättre eftersom att Jennifer Aniston var huvudrollen, men.. Efter filmen åkte jag till Toby med Janika, vi gjorde egentligen inget speciellt, talade om en massa saker, hade allmänt kul och skrattade åt Masa som hoppade längs väggarna för han var så full av iver?.. Jag gick ganska tidigt isäng den här natten, underligt.
18.10 stannade ännu en natt hos Janika och Masa, men vi gjorde inget speciellt ;) Chillade och tog det lugnt, men nog hade vi ju kul för det nog! =)
19.10 tog mig in till stan med Janika, vi åkte till Rax och åt, fyfan så gott säger jag bara! Vi försökte även shoppa men slutade med att vi inte orkade eftersom att dagens kläder har blivit otroligt... omoderna? hmm. Anywho. Sen åkte Janika hem och jag tog Taxi till Jenni, haha för jag förstod mig verkligen inte det MINSTA på hur bussarna gick där i stan, argh. Vi gick till smarket med Jenni för att köpa lite gott och därefter till Rkiosken igen för att hyra lite filmer, och inte nog med det, köpte Jenni en TILL godispåse, haha. Karkkimonster vi är jaa...! Vi spelade även något spel, som jag inte minns namnet på men beroende framkallande var det ju i alla fall. Haha.
20.10 Var även hos Jenni en till natt! Mwihi. Fick lite bättre sovit den här natten i all afall! Tur det också. Vaknade av att Jenni kom hem från jobbet på middagstimmen och hade värmt bulle till mig och ett glas mjölk fick jag också med, frukost i sängen var det tal om, sött! hihi. Gjorde egetnligen inte så mycket den här dagen. Väntade på att Jenni skulle komma från jobbet och därefter hyrde vi några filmer och spelade ett spel, Jenni vann ju den här gången, attans! :D haha. Fick sova hos Jenni igen, hihi.
21.10 blev det dags för mig att åka hem. Men vi hann spela några runder med Jenni innan jag åkte iväg! blä.
you face decisions, make choices.
you keep moving forward.
but sooner or later comes a time
where you look back over where
you have been and wonder who you are.



One day at a time

Fyfan vilken dag det var igår! Först var jag på väldigt bra humör och allting var perfekt. Men då jag stod och väntade på bussen vände turen. Hände en massa saker på busshållsplatsen som jag faktiskt inte kommer ihåg så mycket av, det som mest fastnat i huvudet är nog då man hör hur bilen börjar slira, man ser hur den närmar sig mig och pappa och då jag "försvarar mig" hör jag plötsligt en jävla smäll. Första tanken var; PAPPA! Men sen såg jag att han var okej, oh fyfan dendär chocken och glädjen på samma gång! I det ögonblicket trodde jag verkligen vi skulle dö. Tänk om jag själv hade väntat på bussen, hur skulle det slutat? Min hjärna skrek åt mig ; SPRING! Men mina fötter vägrade att lyssna, jag bara stod där, som nån jävla istapp. Fyfan.. Nå anyway blev ännu en till krock på samma plats tillika vi nyss hade krockat, men alla klarade sig oskadda! Och för att vara ärlig, så tror jag verkligen att Lea, Mikko och André tittade ner på oss, och skyddade oss. Men mest av allt har jag nog min Pappa att tacka. Utan honom skulle jag inte sitta här och skriva idag... ♥ Jag kommer alltid tänka på olyckan när jag hör den här låten, det var trots allt den jag och pappa sist lyssnade på i bilen innan vi gick och vänta till busshållplatsen;
Sist och slutligen vill jag bara säga till er alla;
Igår lärde jag mig att man behöver inte allt här i världen för att vara lycklig.
Det finns så mycket man gärna skulle ha, som skulle KUNNA göra en lycklig.
Men varför vilja ha allt hela tiden?
när man kan vara lycklig över allt annat som redan finns där?
Gläd er åt det ni har!
Man vet aldrig när det försvinner, man vet aldrig när ett "hejdå"
blir ett av de allra sista man någonsin får säga.
Ta vara på allt och alla som betyder mycket för er,
det kan vara borta snabbare än en knäpp med fingrarna..
Låt folk veta hur lyckliga ni är att ni har dem.


pappa, tack för att du finns ♥

Burning with desire!

Tjolahopp tjolahej!!!
Idag har jag uträttat en massa saker som t.ex; vara till arbetskraftsbyrån, socialen, till aktia, apoteket... ;) Och vet ni? Alla i Dalsbruk har överlevt även om jag var där och trasslade med bilen. Kom PERFEKT in i rutan! Tänkte ta foto till er och lägga på bloggen, tills jag konstaterade att hej; min kamera är fortfarande i Pargas på vift. Så tänkte jag; näe men okej telefon får duga! Men nehepp, den hade jag lämnat hemma, tassi jag.. Sååå ni fick ingen bild på min första snygga parkering, äsch då. Plus att där var två gubbar som skrattade åt mig, för någon underlig orsak? Hum.
Näe men. Borde egentligen gå och sova, tidig väckning imorgon/idag. ;s attans.
pusssss.

Ei haukku haava tee!

Jisses, vaknade redan klockan lite över tie kanske? När Hobbs ringde för att väcka mig, hihi. Har redan planerarna planerat för den här veckan! Idag skall jag packa, imorgon skall jag besöka både socialen och arbetslöshetsbyrån. Sedan på onsdag åker jag iväg till Vasa, whoo! och skall övernatt till Ramona's LÄGENHET! :D♥ Torsdag skall jag på konvent, baila baila (därefter till Softy övernatt) ♥! Fredag skall jag vara med Hobbs ♥ vi skall typ dricka och så vidare.. ;) och efter det far jag till henne och sover! Sedan lördag far jag till Höpsö aka. Jenni ♥ ((: skall sova där! Första skall vi se på film, laga en finfin middag åt oss, och sedan kanske vi klunkkar i oss en skvätt gott., ;) På  kvällen får vi väl se vad det blir, om vi hittar fest far vi väl dit! Söndag har jag faktiskt ingen aning om vad jag skall göra, sitta hos Jenni en stund och därefter får jag se vad som görs ;)
puss.
o nu tänker ja lägg in foton av mina kompisar, så ni vet vem ja skriver om i min blogg! Måst ju uppdatera för alla i familjen, så de ser hurdanna kompisar jag är med i Vasa ;)
Ramona <3
Softy/Felicia <3
Hobbs/Janika <3
Höpsö/Jenni <3
Sådärja! Nu har ni bilder..!

Let's make it all for one and one for all.

På fredagen var jag då alltså till Pikey pou! Var skit roligt där!! Så tack Mimmi & Picke! "Jag skulle vilja köra han där.:" Wait.. Vah? :D Haha, Picke skulle alltså säga att hon skulle vilja HÖRA han SJUNGA, men det blev köra honom istället, fail?! :D
Lördagen kom jag hem ganska tidigt, gjorde inte så mycket, satte mig framför datorn. Var ensam hemma i huset några timmar, sedan kom Tarja hem och då for jag och hon till Portside på pizza! Hon bjöd, så TACK! :)
hade riktigt mysigt. Gah blev så galen då jag fick hennes ELÄNDIGA ringsignal på min hjärna, den sitter där ännu också! "Put your hand/head (?) on my shoulder..:" tidiii.. saaatan.. :D Any who. Sen kollade vi på en film "tahdon voima". Var väldigt bra film! Men fy så sorlig, rekommenderas att se på..
Idag sitter jag bara här och tråkar. Lyssnar på förra årets dansbanskampare :D haha. Brist på annat, isch då..
Puss..

Mitä sitä paskalla, ku ei oo peltoakaan?

Vihaa vaan mua, mut vihaa oikeist syistä..
Jag har så lejdon så lejdån.. På folk som inte bara kan förstå, att det FINNS andra här i världen än de själva. Varför i hela helvetet kan de inte tänka på andra också ibland? Ens lite? Näe, fan vad svårt det skall vara! Får så i närverna på folk som inte ens kan visa lite respekt heller, utan tror att de är bästast -.- Men som det stod i facebook "Du tror du är navelhålet, när du egentligen är rövhålet. Men vad gör det, hål som hål" ... Och faktiskt måste jag hålla med om det.
Och bara för att byta samtals ämne från rövhål till bra människor;
Idag skall jag till min finfinaste Pikey! (Picke) : DD ♥ Har dock ännu inte bestämt vad vi skall göra, men vi skall i alla fall kolla IDOL, ja IDOL, INTE idols.  okej?! Anyway.. Så ska vi äta moröttär med dipp, plus popcorn! Det ni! Skall bli så sjukt roligt att få träffa henne, har varit typ ett år sedan sist, shiet vad fort tiden går, fast man inget annat gör än sitter på rummet och tråkar? Hjälp...
Söt bild på söten, moshaka!

With me it's all or nothing!

You're callin' me more than ever now that we're done
Two keys back to my place, we were having no fun
But you're not ok, tellin' me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, She's over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don't want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

You comin with those corny lines
Can't live without me
I'll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)

I said I'm not coming back, it's it
You fooled me once but you can't have that ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, she's over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don't want you no more (get outta here)

No more, no more, no more (no oh)
(Oooh)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

(Yeah)

So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair (Get outta here)
No I don't want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

--------------------------------------

asdfcghj HAPPY!

Life is too short.
Grudges are a waste of perfect happiness.

Laugh when you can,
apologize when you should,
and let go of what you can't change.
Love deeply and forget quickly.
Take chances, give everything!
And have no regrets.
Life is too short to be unhappy.
You have to take good with the bad,
smile when you're sad.
Love what you've got..
and always remember what you had.
Always forgive, never forget.
Learn from your mistakes, but never regret!


 

 

Vetni den där känslan..

När man har i flera veckor / månader, försökt hitta ett svar,

och man plötsligt fattar..

Alltså fyfan vad befriande känslan är!

Kan inte annat säga än;

VITTU JA E GLAD! : DDD

 

"don't ever look down,

'cause if you do,

people will know you're weak,

and they will only push you further down.

Keep your head heald high,

and no one,

is even gonna TRY to push you down."


Tur i oturen?

OKEJ, det här inlägget går till.. MIG SJÄLV. Som Familjens clown. Hur jäkla otur får man ha? :D
Alltså saken är biff.. Nej alltså den; att pappa årkade inte sitta med mig i bilen då jag övningskörde, som backade osv, för han tycker jag kan hantera bilen så pass bra redan. Well, jag körde kanske några minuter tills jag reagerar på; Hej vad är det där som ligger på marken? Långsamt kör jag mot föremålet som ligger där. Den som gissade på att ett avloppsrör liggde där, gissade rätt till 3000! Oj gud. Jag som skulle vara försiktig med bilen, jaja. VILKET JAG VAR faktiskt. Anyway. Lite rädd som jag var, gick jag sakta in till pappa (och för att göra det hela lite roligare måste jag ju lägga till att jag släpade avloppet med mig in.) Och frågade "hmm pappa.. har jag sönder din bil nu? :o" och visar upp avloppet. Så börjar pappa smått le (VILKET faktiskt lättade den känslan jag hade innan jag frågade) då han sen säger; Jasså så de låsna nu! :D Fjuh tänkte jag...!
Ja.. där har ni dagens händelse :D Pussokjaaaam!

Thinking about us, what we gonna be?

Hoppsan hejsan!
Här har det visst blivit en liten paus märker jag. Kanske skall updatera lite då i brist på annat..
Såhär har alltså min helg sett ut:
Fredag - Var det dags för Matz Bladhs. Först var det skiiit tråkigt och jag tänkte nästan åka hem efter att bara spenderat en timme där, men så tänkte jag efter vad min pappa hade betalat för biljetten så jag ville inte "haiska" upp den summan, så jag stannade. Gick ner till källaren var baren fanns. Pappa bjöd på dricka. Drack några glas, därefter bestämde jag mig för att börja gå upp mot dansgolvet. Först var det ingen som bjöd upp, men efter att första hade bjudit upp mig, slutade det inte! Så jag dansade över tre timmar isträck. Visserligen dansade jag mest med Bala, bara så han kunde rädda mig från alla andra som ville dansa. Men då vi tog en paus med dansandet kom en annan karl på säkert 50+ och bjöd upp mig, så kom hans gumma där emellan, först lägger hon handen emellan oss två och sedan BUFFAR hon bort mig, haha. Okej tänkte jag, förlåt att jag inte har lika mycket rynkor som dig ;) Sen tänkte jag att äh fan jag går ut och tar frisk luft, men näe. Hann inte ut heller så skulle nästa pojk dansa.
VAARMT. Sen kommer Bala tillbaka och då började vi dansa igen. Så kommer en äldre karl där brevid oss och säger till Bala "Håll hårt i den här flickan, hon är ju så vacker!" Haha, gissa om vi skrattade x'D

Lördag - Satt bara hemma och väntade mest på att mamma skulle komma från kryssningen. Vad läääänge vi fick vänta alltså. Suck. Men hon hittade nog hem till slut!

Söndag - nu sitter jag här, är redo för körlektion number one. hoppashoppashoppas vi börjar göra allt mysko grejer på backen idag som pappa har sagt att man måste göra innan jag får fara ut på stora vägen, blö. :D

asdfghjk

Nelly - Just a dream!

I've been trying to figure out, what I'm doing wrong.
But yet I can't find any answers.
'Cause searching for them is like trying to see when you're blind:
You can always imagine it, but you'll never really get to see it.

I wish you were here with me, but you're still so far away.
I'm looking back, thinking:
Was it something I did? Something I said?
Or maybe it was you?

Remember when you asked me: If you hurt me with your words?
You have never hurt me when you have told me your opinion,
But something that hurts is when you don't talk,
it's when you say nothing at all.

Mistakes are precious life lessons, I know, 'cause I've learned mine the hard way.
But I was given this life 'Cause I'm strong enough to live it.
So I'm gonna stand, for everything I believe in,
Even if I will be standing alone. How about you?

RSS 2.0