is trying hard and doing her best.. but somehow it doesn't seem to be enough

"men om du vet att personen döljer något,
du vet vad det är och du vet att den ljuger åt dig om saken..
eftersom du inte gör något åt saken
Måste det ju betyda att du egentligen inte bryr dig,
eller att du bara inte vill bry dig."

Har börjat fundera på vad han sa till mig, tror det stämmer. Jag vet att personen ljuger till mig, påstår att "inget av det har hänt", medan jag vet att det har hänt för jag har sett det med egna ögon. I början var jag arg, brydde mig så mycket det bara gick, men gjorde inget åt saken. Nu är jag nästan inte alls arg, mitt förtroende har bara sjunkit och jag bryr mig inte så farligt mycket, egentligen...
Körde läääänge med min moped igår! Så länge att min rygg blev sjuk, körde hur mycket som helst! den där känslan man väntat på att få köra ute då månen lyser, allting annat är mörkt, på gatorna är allting tyst, ingen som är igång förutom du själv .. ♥ Härligt! Btw, lyckades även få Hanibanii att sneak out mitt på natten, även Masa. De kom till skolan, vi funderade och funderade vad vi skulle hitta på, så vi kom fram till att vi skulle fara till dem och kolla film (de skulle egentligen ha borde sovit) hih. Anyways, såg på sorority row. Fy fan vilken äcklig film! Då det väl var tre minuter kvar av filmen och den slutade bra, steg jag upp och tänkte gå men så sa de till mig att "stanna och se de tre sista minuterna snääälllaaa!" Men jag ville inte för jag var rädd att filmen skulle sluta dåligt. ville hellre sluta där den var bra! MM! Gissa vad som hände.. SISTA MINUTEN, slutade dåligt, mördaren var fortfarande vid liv. Gah, gissa om jag blev smått sur på dem som lurade mig se de tre sista minuterna!

I can't make you love me, if you don't

My memory keeps replaying all the time we had,
all the late nights we have been awake and just talked,
when you were playing some game and I was sitting next to you on the computer,
our stupid conversations about EVERYTHING,
how we were laughing to stuff that wasn't even funny,
all evenings before we went and sleep and you held me and told me all those sweet things..
I don't even know if I wanna know what you want out of this.
I'm so afraid that I can't take the answer.
I'm afraid of losing you..
I'm so afraid of the pain I'm gonna feel if you choose to go.
But no matter what you deside, or how you feel.. You have to know;
I love you, I've loved you from the verry first time I saw you..
You're the best thing that have happened to me.
And if you don't feel the way I do,
I have to accept it, and then I wish, from the bottom of my heart,
that you'll find that something special that you're looking for,
in someone... ♥

sömnbrist questionmark..

Var igår en sväng till Sepiii med Softy, vi kollade lite folm där och chillade. Hann dock inte kolla hela filmen eftersom det började regna blixtra och åska, så Softy's mamma ville vi skulle komma hem, så vi bestämde oss för att komma tillbaka imorgon / idag istället till honom.
Omg.. Vaknade klockan jävla sex i morse! Kattskrälle säger jag bara. Har sovit jätteoroligt hela natten tack vare lill kissen Sanni -.-' Suck. Så här sitter jag, sex på morgonen och "datar".. Blä. Nå, då jag förengångs skull inte kunde sova tänkte jag; äh what the heck.. om jag engång är vaken kan jag väl lika bra tvätta min tatuering och sedan lägga på min dator, gäsp. Nu har jag tråkit.. Så därför tänker jag testa mitt nya video program grej.. Får se vad detta leder till!
puss.

skaka rumppaaa..

tjaba tjena halåå!
Igår var jag först i Replot med Pappa fammu och faffa. Sedan då pappa skulle börja starta hemåt, bestämde jag mig för att åka in till stan med honom till Softy. Vi gick till minimani med Softy, Rami och Jani. Vi for och besökte Janis bror Tomi, hemmafest. Mötte många trevliga människor där, även fast man hade mycket skit  på tankarna var kvällen änädå lyckad! Då festen väl började ta slut, for vi till Suski & hennes pojkvän Sami och sovde över där :).
nästa morgon.. jaa ni alla vet ju hur mycket jag har velat ha en tatuering, såå.. fick jag veta att Sami gör tatueringar så snäll som han är gjorde han en till mig! Eller egentligen tre. För tie euro, men jag gav dock 15!! Fittit snygg tatuering, såhär blev resultatet;
Tecknena står för "Tro hopp och kärlek".
Tro, Janika.
Hopp, Felicia
Kärlek, Masa
:)

pipp me.

Hejsan på dejsan!
idag mår jag mycket bättre än de här senaste dagarna. Har hittat mycket positiva saker i många negativa, vilket inte brukar fungera för mig. Men idag är en ny dag, och den är inte som alla andra! Vill även tacka Tarja, min plastmamma, för att hon är så snäll och tar emot lilla Nasse även fast hon är allergisk för hamstrar, tror jag hon sa! Thuuusen tack!

Vet egentligen inte vad jag skall skriva hit, eftersom jag inte har gjort sådär väldigt mycket förutom grubblat och deppat på siståne! För det första har ju min kompis dött och en annan ligger i koma. Och att min pojkvän håller sig till spanska brudar och tycker att de är snygga, hjälper inte mig sådär farligt mycket heller för den delen! ;)
Tänker bjuda på lite ego bilder!
puss.

someone's watching over me...

'
Snattade bilden av Maria.
André Uggeldal, alla pratar så fantastiskt om dig.
Och jag håller med dem med vartendaste ett ord.
Du var underbar, härlig, charmig, snäll, vänlig
och du skulle ALDRI någonsin ha sårat någon med flit.
Det var inte din tid än, men stället ovanför oss har väl planer för alla.
Vissa måste åka tidigare, vissa senare.
Men det är inte rättvist, att alltid de
bästa, måste lämna världen så fort :'(
Du har verkligen ändrat allas liv,
hoppas du har det bra, var du än är :'(
Puss, Vila i Frid...♥

Så vill jag även tillägga till Vigge (Tomppa Merikivi),
Jag minns ännu som igår att vi sms:ade, vi ringde,
vi träffades och vi skrattade tillsammans.
Ditt vackra leende som alltid fick en på bra humör,
ditt sätt att ALLTID retas på..
Snälla vakna.. Vi behöver dig.
Kom tillbaka, ge oss styrka.
Skall komma och hälsa på dig, så fort jag kommer mot Södra Finland.
Tänker på dig :'( ♥
Puss.


ingen kommentar.

R.I.P Andre, du va värdefull i allas ögon ♥
Tack för den tid vi fick med dig..♥

4 dagar






... Kvar tills Älskling & HB kommer hem till mig. Jag vet, löjligt att räkna dagar. har nu börjat fundera på.. Hur fan jag skall klara av att vara tre månader hemma, utan dem, då jag inte ens klarar av att vara utan dem i FYRA DAR? Ja jisses. Nämen, nog kommer vi besöka varandra nu som då förstås. I alla fall varannan vecka, SÅDESÅ!
Tjaa, vet inte riktigt vad jag skall skriva nu? I brist på annat sitter jag dagarna i ända och kollar "the secret of the american teenager". Orkar dock inte förklara vad den handlar om, men den är bra. Inte på ett roligt sätt bra, men drama bra? :''DD Nu tänker jag göra något annat vettigt, vet inte om det blir åminne eller ej? Skulle egentligen inte ha någon lust...
Puss.
life's a choice.

:)

Okej det här är väldigt underligt. Jag saknar jättemycket Älskling & Hb, de är i Spanien. Jag tror de kom dit för typ två timmar sedan kanske? Hoppas de har JÄTTEbra där! Men jag tycker nästan synd om mig själv som måste sitta här heelt ensam utan mina två underbaraste människor, can you feel my pain? Good! (A)
comehomesoon.png come home soon image rooneys_grl_04!!!!
pöss!

u spin around n around in my brain



I never thought it would be so hard,
to put on that pokerface all the time.
To hold in those feelings,
feelings I shoud let out.


jonää

Halloj.
Sitter nu i kinarummet och chillar med Gossen min. Han spelar och själv sitter jag och bloggar och ser på "mammas pojkar" som jag har missat då de inte har svenska kanaler, mwaha.
Känner mig väldigt dosig, vilket kan bero på att jag har ätit värktabletter plus allergitabletter.
ohh känner mig så yr, skall nog sluta skriva nu och kanske vila en stund.

nattinatten!



Irländare

Tjenis!
Var på bio idag med Hanibanii & Mirjam, vi såg på KNIGHT & DAY! väldigt rolig och kiva film. Efter filmen hängde vi en stund på stan, gick till makuuni en sväng, men fick ganska bråttom ut därifrån med tanke på all värme som fanns där inne Har en sak och säga till makuuni's chef, vilket är; skaffa AIRCONDITION för helvete. (A)
Då vi väl hade besökt makuuni blev jag sugen på en liten milkshake så vi tog vägarna förbi mäkken. D¨å vi stod i kön hörde jag en vääldigt bekant röst och då jag vänder mig om för att se om jag kände igen typen, var det ju för fan självaste Ivan! Irländaren som jag träffade på puben för ett bra tag sedan! haha, tur att han aaaalltid kan få en på bra humör;
long time no see! How are you? You're looking great! You're pretty! Don't you EVER stop looking great? Don't you wanna come and pleasure me a little, be my girl, I would spoil you so much! I could seriously give you everything you want :D"
Aws, han är så snäll så! japp så presenterade jag honom för mina vänner, och efter det var klockan redan så mycket att det blev dags att söka sig tillbaka till Toby. Nu skall jag börja se filmen the village, hoppashoppashoppaaas att den är bra!

puss!

Lauri Tähkä <3

Har jus tkommit från Rockperry. Nog är det helt okej att vara där, detta var ju min första gång som jag besökt Rockperry överhuvudtaget. Träffade ganska många bekanta, kom från olika håll och kanter!
Måste dock tillägga att bästa artisten var nog Lauri Tähkä, uuursöööt juh! Free spirit var även helt okej bänd..
Men han där ena finska gubben var lite konstig... ^o) juon juon juon juon minä poikan juon tykkään olla kännissä! Eller var han sjöng, man skämdes ju nästan för hans del. Även fast många stod och dansade till hans låtar, och applåderade för fulla muggar och skrek så man kunde höra deras jubel långt långt bort, ser jag fortfarande inte ingen point i just HANS röst eller låtar. Tillåt mig småle vahh! :))

Nu tror jag att jag skall gå och lägga mig, känner mig ytterst slut i mina ben, huvudet hänger inte med, ruggen värker och ja.. allmänt trött..

Gonatt!

Jennie har en, Jennie har en blick som fångar.

Trudelutt!
idag skall jag på ROCKPERRY med hanibanii! ♥ Vet dock inte ännu när jag skall fara, måste få skjuts dit, men vågar inte fråga Fammo & Faffa, känns så dåligt. Men jag antar att det blir att fråga om de vill skjutsa. Kommer troligen hem i Måndag, då pappa kommer till Vasa, om han kommer då. så kan jag fråga honom om han vill söka mig från stan eller ABC eller något, så inte fammo eller faffa igen behöver köra på mig! Smart jag är, jaddå!
Vet inte vad jag mer skulle kunna skriva just nu men... Skriver troligen nästa gång jag har tillgång till dator slash internet!

Puss.
ps.. bjuder på en gammal fjortis bild ;)

--

Försökte skriva mina känslor,
tills jag konstaterade att de inte gick att förklara dem...

Fields of gold




Tjaba tjena hallå!
Gårdagen började med att jag steg upp kvart före nie, så att jag skulle hinna till bussen som gick kvart före tie in till stan. Patricia följde även med mig :) Då vi väl kom till stan gick vi lite här som där och traskade, blev nästan nervös att jag inte skulle hitta någonting, men då jag bestämde mig för att inte vara så tjinkig, hittade jag ju ett dussin med kläder och saker! (använde dock inte mera än passligt med pengar). Köpte två nya underkläder, eller egentligen fyra beroende på hur man tar det, ansiktsmask, sån därna vax grejer, sockor så det räcker för hela året (!), leggings (men jag ser fet ut i dem), två tröjor.. Allt möjligt! Då vi väl hade gått en stund på stan hamnade jag in till akuten (eftersom att jag inte är skriven i Vasa eller hur fan det nu var så fick vi inte beställa tid) Har något sorts utslag på mina händer, läkarna vet inte ens vad det är, och de sa lika som alltid "om det inte är bättre förrän... så kom tillbaka", suck. Nå well, efter det stack vi tillbaka till stan och shoppade, mwaha.
Träffade även Jenni & Heidi i stan, talade med dem en stund :) Och därefter träffade jag Softy en liten snabbis! Efter det började shopping tiden ta slut.. Då vi var på väg till bussen kom jag plötsligt ihåg;  FAN! skulle ju via apoteket efter medicin, shit. Springer till apoteket och jag hann ändå till bussen, det ni!!
Då vi kom hem hade vi så otroligt varmt att vi bestämde oss för att gå till stranden för att sola och bada.
Inatt somnade jag redan vid tolv tiden, omg! Masa hade skickat mig två meddelanden, som jag inte hade reagerat på, så då jag vaknar en halv fem tiden tänkte jag; äh vafan jag kan nog messa honom tillbaka, han är ändå säkert vaken. vilket han var, otroligt. Men sedan somnade jag om ; ))
Idag vet jag inte vad som skall ske, kanske bara sitta hemma och ta det lugnt!
ps...
saknar älskling o hb! :(

one of a kind

Patricia; oooh! va störd jag bliiir! Flugorna dras ju till arsle mitt helatiden!
Jag; haha, di tycker väl om "doften" ;) de dras ju till skitlukt!
*båda asg!*

jaa, sådär gick det till på stranden igår. Fy fään vad kallt det var i vattnet, i alla fall till en början, sedan blev det bättre, varmare. Efter att vi solat gick vi till arken och äta med fammu, faffa, gitta & fedi. Satt där och väntade i en och en halv timme innan vi fick vår mat, suck! Men den kom ju till slut, vilket är det viktigaste!
Idag morse vaknade jag först av att Patricia väckte mig för att fråga om jag ville följa med alla till stan, men jag sa nej. Typ en halv timme efter det så ringer ÄLSKLINGEN, tie före åtta på morgonen, say whaat. Han var så gullig.. Han hade även först försökat väcka mig med meddelanden men det lyckades tyvärr inte så efter det ringde han. aww, han skrev at han inte kunnat sova på hela natten för han har tänkt på mig, HUR gulligt är inte det?? :) Sedan då Fammu och de kom från stan så hämtade hon upp ett kuvert till mig, där det stod att jag får pengar från socialen, WUHUU! Och inte så långt därefter ringer telefonen igen. De erbjöd mig att sjunga på konstens natt i Vasa i augusti, shit vad kul!! Fatta vad BRA min dag har börjat!! *happy*
Nu skall jag fortsätta platta mitt hår, vill inte se ut som ett troll heller!
puss.

my life would suck without u!


Tjenare alla!
Igår var jag och träffade älskling & HB till ABC, måste ju se dem innan de åkte till Lappland. De har troligen startat dit redan. Även om det kanske är "skönt" att vara lite ifrån dem och sakna dem, känns det konstigt och.. ja, hemskt på något vis! Nästan tre hela månader har jag bott hos dem, vi räknade med HB att jag hade bott där över 100 dagar, omg! Deras familj, har blivit som en familj för mig. Jag trivs i deras sällskap. Så otroligt snälla människor som är vackra på både yttre & inre sidan. Tänker alltid på alla andra innan de börjar lösa sina egna problem. Hoppas verkligen att de vet att de betyder mycket för mig!

Idag skall väl jag och Patricia aka. kusinvitamin fara till stranden, kanske. :) Måste ju ta lite foton! Har inte tagit kort på länge juh! Min syster skall även komma på besök idag typ fyra tiden, där efter skall vi till Arken alla, äta lite.. :) Får väl skriva mera imorgon! puss puss.
bilderna bjuder jag på;

T.K

Vill bara tillägna det här inlägget åt en speciell person. Vissa som läser undrar nog vem,
och för dem som inte vet vem han är, behöver inte veta heller.
Han var alltid en person som stötta, ställde upp, hade humor, fick en att skratta.
Låter som att han inte skulle finnas på jorden längre, men nu gör han ju det!
Och jag tror verkligen att jag nu först fattat hur mycket han betyder för en.
Fastän vi inte talar med honom så ofta något mer eller ser honom.
Men endå, han finns där.
Jag minns fortfarande hur han alltid hämtade nya cd skivor,
min bror väntade alltid så himmelens ivrigt på att få nya låtar till datorn,
och till mig hade han nästan alltid en godis påse.
Fortfarande finns alla minnen i mitt huvud..
Hur han alltid erbjöd sig att skjutsa mig alla möjliga ställen
då föräldrarna inte orkade, eller hur han alltid orkade
bråka med mig och min bror.
Detta kommer låta väldigt konstigt, men han känns som en bror för mig.
En till storebror, en som vaktar och hjälper och finns alltid där till hands.
du betyder ♥

lkjhgfds



oi fitto måst skriv dehe nu att ja börjar seriöst bli så fittans jävla föbanna!
sko satan konn spätt skitn ur folk som int kan håll sej bort från andras föhållanden.
Jumalaut, har den här person en flick-/pojkvän, så kan man
väl fö helvete vis lite respekt fö d??
so what, om du tkr om denhä person, eller om ni förr sko RÅKA
ha ha nå på G, men satan ge fan i att flirt då den ha hitta nån åt se!
vittu liiiite gränser kan man väl eindå ha...
o ja vet itt va FITTO ditt jävla problem e,
elä va FAN d e du e ute efter..
men BACK THE FUCK OFF,
fö nu SATAN börj ja bli fitti!


chad michael murray

Sometimes when you're young you think nothing can hurt you.
It's like being invincible. Your whole life is ahead of you and you have big plans.
Big plans. Find your perfect match, the one that completes you.
But as you get older you realize it's not always that easy.
It's not until the end of your life that you realize
that the plans you made were simply plans.
Because at the end when you're looking back instead of forward,
you want to believe that you made the most of what life gave you.
You want to believe that you are leaving something good behind.
You want it all to have mattered.




-

Känns som om alla redan har glömt kvällen.
Alla andra utom jag.
Jag ser den fortfarande framför mig.
Hur jag låg där och sov men blir plötsligt väckt.
Ser den käraste personen till mig, stå där bredvid sängen.
Röda märken alla möjliga ställen på kroppen.
Jag känner hur magen vrider sig, känner hur andetagen börjar gå snabbare för varje sekund,
jag kan till och med småningom höra mitt eget hjärta bulta.
Frågan som jag tyst ställer för mig själv;
vad fan har hänt??
Tog en stund innan jag fick fram någon information.
Och då jag väl fick fram historien kände jag hur det började bränna bakom ögonlocken.
Jag hade lämnat honom där, för att han såg ut att ha roligt,
såg ut att trivas och komma så bra överrens med mina vänner.
Besvikelsen och sorgen söker sig sakta framåt.
Efter många om och men, inser jag att hänt är hänt,
kunde inte tas tillbaka och jag kunde inte göra något åt det.
Många försökte få mig att tala till en person, som enligt mig,
hade svikit mig och mina vänner.
Efter en månad, tog jag mod till mig och la ett sms till personen.
Nu är allting nästan upp klarat.
Jag har en konstig känsla inom mig.
En känsla jag inte vet om den skall föreställa bra eller dålig.
Jag är glad att vi kan umgås och skratta,
men samtidigt.. påminns jag väldigt mycket om denna kväll.
Varje gång jag ser henne, ser jag den här kvällen...

lying / covering the truth, same thing?



Ida Scott Taylor once wrote; Do not look back and grieve over the past, for it's gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present,
and make it so beautiful that it will be worth remembering.
"They say that the saddest thing a man may ever face
is what might have been.
But what if the man was faced with what is?
Or what may never be?
Or what could no longer be?"

Sometimes, life will kick you around,
but sooner or later, you realize you're not just a survivor.
You're a warrior,
and you're stronger than anything life throws your way.
... in the end, it all hurts the same ...

vibbs; lying and cover the truth is NOT the same thing, 'cause when u're lying, u know that u will hurt someone IF the truth will come out, but still, u actually dnt give a shit.. covering the truth is to PROTECT someone.. so technically, covering the truth is NOT lying...
masa; but still.. same thing.. lying is when u dnt tell the truth.. :D

vkvkhvk

Quentin: [rapping] Ho Ho... There he is. I said its J. Luke Scott, the boy is hot, wherever he goes, homey that's the spot... 
James Lucas Scott: His name is Q, he's better than you, if the spot is hot, then he's there too... 
Quentin: Haha, my man! 
Nathan Scott: Ch... yea... I'm the dad, I'm not so bad... I... 
[Jamie and Quentin stare at Nathan]


One tree hill QUOTES


Här kommer att komma lite "quotes" från one tree hill.
Alla vet att jag älskar detta tv-program,
men har jag någonsin berättat varför?
Det är inte BARA för att Chad michael murray är med i serien,
utan mera för att serien handlar om tankar, känslor, misstag, förlåtelse..
Som ett riktigt liv.
Deras citat får en alltid att tänka på så mycket,
det är mera än bara en serie för mig...
Read and Learn!



Sometimes I wonder if anything's absolute anymore. Is There Still right and wrong? Good and bad? Truth and lies? Or is everything negotiable, left to interpretation, grey. Sometimes we're forced to bend the truth, transform it, cause we're faced with things that are not of our own making. And sometimes things simply catch up to us.

~

Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie.

~

Have you ever wondered what marks our time here? If one life can really make an impact on the world... or if the choices we make matter? I believe they do. And I believe that one man can change many lives. For better... or worse.

~

There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.

~

You ever look a picture of yourself, and see a stranger in the background?. It makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone elses life, and not even know it.

~

But once in a while people push on to something better. Something found just beyond the pain of going it alone and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in. Or to give someone a second chance. Something beyond the quite persistence of a dream.

~

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad, afraid, confused, without a roadmap. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back.

~

Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back.

~

Most of our lives are a series of images, they pass us by like towns on a highway. But sometimes a moment stuns us as it happens and we know that this instant is more than a fleeting image. We know that this moment, every part of it, will live on forever.

~

Robert Louis Stevenson once said, "You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish. And if that be so, why not now, and where you stand?"


"Do not let your fire go out, spark by irreplaceable spark in the hopeless swaps of the not quite, the not yet, and the not at all. Do not let the hero in your soul perish in lonely frustration for the life you deserved and have never been able to reach. The world you desire can be won. It exists. It is real. It is possible. It's yours."
"To be nobody but yourself in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else, means to fight the hardest battle which any human being can fight. And never stop fighting."
"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world."

"Take a look at yourself in the mirror, who do you see looking back? Is it the person you wanna be? Or is there someone else you were meant to be? The person you should have been, but fell short of. Is someone telling you you can't, or you wont? Because you can. Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day, because they do. Sometimes happieness doesn't come from money, or fame, or power. Sometimes happiness comes from good friends and family, and from the quiet nobility of leading a good life. Believe that dreams come true everyday, because they do. Believe that dreams come true everyday, because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, because you deserve to be. Believe that. And believe that dreams come true everyday, because they do."

One tree hill - addicted!

Har nu kopplat datorn till TV:n så nu sitter vi här och käkar cheescake tillika som vi tittar på One tree hill.
Cheescaken är helt god, men den slår dock inte Tatta's då hon lagar den! Nåja, ätbar var den i alla fall. tidigare idag gjorde vi även champinjonsås med kött i, mycket grädde! blev väldigt gott, vi lagade det tillika med ris. Så vi har haft en matdag idag, kan man nästan säga!

Vet inte vad mer jag skall tillägga här nu, såå.. guess i have to write some other day!
puss.
I may not always know,
how to deal with things,
how to act,
or speak the right words..
But maybe that really doesn't matter..
That thing that matter is that,
I make mistakes,
you forgive me,
you always stay right there beside me,
you still tell me how much you love me,
and how proud of me you are..
So I think that our love matters.

Everytime i look in your eyes,
I feel safety,
greatness,
happiness,
love.



Battlefield.

Dare to live your dream.


Hejsan svejsan!
Var igår och se på twilight filmen. Var verkligen bättre än tvåan, sikken tur! Hade många vitser men var ändå väldigt allvarlig och spännande. Men, trots att filmen var spännande, kunde jag inte koncentrera mig på den. Jo, ni som läst eller hört om fighten jag hade på midsommaren, har att göra med detta..
Vi skulle alltså gå in för att boka biljetter till filmen. Så frågade gubben var vi ville sitta, jag valde förstås högst upp.
Då vi väl kom in i salen, hade någon satt sig ner på VÅR plats, så vi fick ta någon annans. Hur som, då jag svängde mig och tittade till höger, VEM månne tror ni att satt ett steg från mig? Om inte han där jäääävla blondin fanet. Och hans såå otroligt mogna brunett kompis. Satt och perklade för mig själv då Janika plötsligt viskade; nice choice vibbs.. Så börjar hon skratta. Well ja... Hade verkligen lust att knipa tag om hans små bröder där nere och säga; one more time, and you don't have any balls left... Men fick hålla mig i skinnet. Vinka o le, vinka o le... ARGH.
Det roliga var, när filmen väl var slut,  slut texten hann inte ens börja, så sprang, ja bokstavligt SPRANG de bort ur bion, haha. Sedan såg vi dem åter igen då vi äntligen sluppit ut, de bara glodde, började nästan vara orolig att jag var naken eller något som de stirrade, eh.. get a life? ...

anyway.. har idag inte gjort något, är ju hela tiden trött, vad är det här? Somnade ju även idag klockan 20... Och vaknade en och en halv timme senare. Masa och Janika tycker det är såå kul då jag sover. Eftersom jag själv påstått att jag inte snarkar, men nu har de båda sagt att jag gör det alltid om jag sover djupt. Och idag sa de; sä oot aina sanonnu et sä heräät heti jos joku sanoo su nimi.. mu tänää sä et... jote aina ku sä et herää ku joku sano su nimi tai sä kuorsaat ni heti tietää et ok, vivve nukkuu hyvi!
Så.. okej, får väl vara så då antar jag!
ps. Golle har ju klippt sig iiii förrgår (?)... han ser helt söt ut ännu, men.. jag vill fortfarande att han skall ha långt hår :D

RSS 2.0