Glad och hej!

Jag...
har inte mycket pengar att leva på, men har det bra i alla fall
bor långt ifrån min egen familj, men har vänner som står nära mitt hjärta
har olika storlekar på problem nu som då, men behöver aldrig gå genom de ensam
får inte alltid som jag vill, men är nöjd endå
är verkligen inte lika som mina andra syskon, men lever bra anyways
får höra "jag är inte stolt över dig", men jag är stolt över mig SJÄLV.


Och viktigast av allt är ju att jag faktiskt är lycklig. Många här undrar alltid hur jag kan klara mig här, utan föräldrar, har knappt pengar osvosv.. Men saken är den, jag har riktiga vänner som ställer upp för mig, som alltid finns här. Erbjuder sovplatser, de ger tak över huvudet, mat på borden,
de ger mig lycka, glädje och även kärlek!
Klart jag saknar mina föräldrar, klart jag saknar mina syskon.
Men så länge jag har de allra allra bästaste vännerna här har jag inget att oroa mig över. Jag vet att de vaktar mig, de håller reda på mig, de stöttar mig och även älskar mig fastän jag kanske inte ens skulle förtjäna det ibland!


Talade med Viktor här om dagen. Han fick mig att inse att livet har en mening. Man tar för givet att man har ben att gå på, att man har ögon att se med eller att man har händer att göra vad man än vill med! Och strävar man efter att man klarar sig och att allting går bra, så går det bra. Sänder man ut ett leende mot världen, får man ett leende tillbaka. Sänder man ut en hjälpande hand, så kommer man själv få en hjälpande hand då man behöver en.. Och ingenting man  vill här i världen är omöjligt. Man kan få det man vill, bara man gör ett mål och verkligen kämpar för att komma dit.
Oftast kommer man ihåg så mycket med dåliga saker, och man tror att små bra saker inte spelar någon roll, men de gör det, mera än man tror. Stoppar man alla små bra saker på ett ställe, blir det tillsist ett enda stort ställe. Och fördomar.. Jag är väldigt svartsjuk av mig, det vet alla. Och alla vet att då min pojkvän tex talar med andra flickor blir jag direkt helt arg och rädd, och därefter börjar "unlike" den där flickan, fast hon egentligen kan vara hur trevlig som helst! Skulle man bara lära sig att se positift med allt, skulle man få ett så mycket lättare liv.
Det dumma med allt det här är att man ALLTID strävar efter att finna fel, man försöker alltid hitta alla fel som bara går, fastän man skulle borde söka lyckan och det positiva i allt! ...

Så nu här till slut, vill jag bara tacka Viktor, som verkligen öppnade mina ögon..! :)))

Ta vara på dem ni har & Tacka för allt ni kan!




Puss.

You call me a bitch like it's a bad thing?

Tjena mors!
Sitter nu här med Hanibanii och funderar på vad vi skall hitta på idag!
Tydligen blir planerna att åka till stugan och grilla lite, lägga på bastun och även simma.
Men då det är så jävla kallt idag, fastän solen tittar lite fram så betyder det ju inte att det är varmt!
Hmm... Jaa, har inte så mycket annat att tillägga nu just,
skriver kanske senare! Pusspuusss..

You and your fucking rumors have something in common;
you both get around!



Hanibanii simply the best!


Oh My God! GIRLS. Forget the drama already, grab the bear!?

Hate as much as you want, we're already over it.
We have done nothing wrong.

"ett mynt har alltid två sidor" BURN.



Hanibanii, oon ilonen et mull on sut. Sä oot aina there 4 me.
meil oo ollu nii hauskaa ja o vielki!
Sulle voi aina puhuu kaikest ja sä aina kuuntelet mua!
oot mulle toooosi rakas, i love u ♥ dnt forget it!



tell me no fuckin' lies.

Prupp!
Nu är jag här igen! Did u miss me? (AA) Har inte gjort så farligt mycket. Åkte iväg till föregångarna idag då! Helt chill som vanligt! Efter föregångarna pyste jag och MArie till Lidl, och OBSOBSOBS!! Vi hittade dit DIREKT den här gången, high five on that one! Efter det väntade ja gi stan på min egen lilla Hanibanii ♥ som kom dit. Vi yrade lite irunt och efter det kilade vi iväg till bion. The last song, jäävla bra film faktiskt! Jag och Hanibanii satt och tävlade om vem som INTE skulle gråta. Hmm, egentligen vann båda. Vi var många gånger påväg att börja gråta, men vi gjorde det inte! ^^
Och efter filmen kom vi till Toby, sitter bara här och chillar, och fan vad klockan är mycket, redan! Gosh.



Även om jag innerst inne vet att det inte var mitt fel,
känns det så himla dåligt.
Om jag bara hade gått enligt era planer,
eller om jag bara hade dragit personen med då jag gick och sov,
skulle detta aldrig hänt.
Förlåt.


ps.
den dagen du ligger på sjukhus för att blivit
jävla mycket misshandlad eller
för att du annars bara är skadad,
den dagen kommer jag fan skratta
och hoppas att du inte ser nästa dag.
Idiot.


Random


Oh näää jag pallar inte det här lääänggrrreeeeee.
Jag klarar inte av att spela som om allt vore okej när det inte är det.....
:(

Förstår inte,
vill inte förstå.
Kan inte,    
vill inte ens kunna.
Försöker,      
går ju inte..





alla man ombooord?!



Sitter nu som bäst på båten där Sophie jobbar. Östersjöns näst största båt tror jag det var? Skall åka över till Åland idag, där jag sen bara hämtar min väska och packar lite extra, sedan åker jag över till Finland med en båt som startar halv fyra på morgonen från Mariehamn. Så cirka två tiden är jag i Vasa imorgon på dagen, iih har saknat alla mina gullegrisar :DD
Skall se på bio på båten idag också, kanske två till och med, om det är så att tiden går långsamt. Sophie slutar ju först tie idag så jag kommer inte ha något att göra tills dess, så lika bra kan jag väl fördiva tiden med bio?? Tycker jag... :)
Vet inte vad mera jag skall skriva, men vi sess!! zzZZZZZzzz......
i know i sometimes can be hard to understand,
and sometimes pretty messed up for nothing.
I can even be very angry or upset,
even though i don't want to be.
but still...
no matter how angry, upset or messed up i am,
always remember that i love you,
and that i love you for who you are ♥

hohhojajjaaa


Hej alla barn... ?
Som bäst sitter jag i Sverige! Har idag gått på stan med Sophie! Lärorik dag, lärorik dag... :D
Gick in på "manhattan" GUUUD, den var bara SÅ hårt min butik, ahh. Efter det, gick vi till en "drop in" piercing butik.. Ni vet ju hur länge jag velat ha en navel piercing??.... (A) well... jag behöver väl inte säga mera än; ajj.. så förstår ni vad jag gjort? ;) (AA) Mamma kommer bli så arg så arg, men det är okej, så sött så.
Direkt efter att jag hade tagit navelpiercingen, kände jag mig faktiskt väldigt... bra? men då jag och Sophie gick vidare till apoteket och hade gått där en stund, kan jag säga er att mitt tillstånd från bra förvandlades till väldigt dåligt. Började höra röster sämre och sämre. Bilden blev suddigare och suddigare. Känslen försvann mer och mer för varje sekund. Färgen i ansiktet blev blekare och blekare. Så det vill säga; jag fick en svindel attack. Inte kul. Mitt i apoteket. Och om jag någon gång klagat på att svenskarna är kaxiga, jag tar tillbaka det! Finländarna är fan kaxigare. Där satt nämligen en pojke brevid mig då jag höll på att svimmade. Innan han gick ut, frågade han efter vatten ur disk tanten, fastän vi inte ens hade bett honom göra det! Så kom han där o räckte vattnet till mig och sa; här har du vatten. Så log han och gick. I Finland skulle alla bara glott på en och inte gjort NÅGOT. Så tack till dig, vem du än var :)

Senare mötte vi upp Sophies kompis Erika (?) :). Vi gick en snabb vända till Åhléns. Sedan därifrån hem till Erika och sedan in till centrum, och därefter hem till käre Gudmor som sedan hade lagat maten åt oss!! :) <3

Imorgon skall jag åka tillbaka till Åland, sedan till Åbo och därefter till Vasa :).

saknar alla där hemma <3 puss.

"jommalaota" - va coolt uttryck /patricia

Gomårånnn!
Har alldeles nyss vaknat. Eller ja, för en timme sedan. Har hunnit sminka mig, platta håret och även städar min kära kusinvitamin's rum lite! Just nu sitter hon hemma med mig och vi bestämde oss för att söka oss ner till Nabben (stranden, tycker den har väldigt fint namn! mwaha.) så vi kan sola och kanske till och med även bada. Just nu är det är... *springer till mätaren*  :ooooooo 40 grader här i solen!! Oj shit pommfritt! japp, det blir DEFINITIVT att gå och sola! usch nu tänker jag sluta sitta inne vid datorn, "sharå" :D

puss.
If I could be sweet
I know I've been a real bad girl
I didn't mean for you to get hurt So ever, we can make it better
And tell me boy
now wouldn't that be sweet?

pili pali pili pali... ?

Jaa häärregud. Inte har denna dag börjat så farligt bra. Vakat typ hela natten, min buss gick ju 2:30 från Vasa inatt, sov några timmar och vaknade av att gulle skickade och fråga hur jag mådde och om min resa gick bra! Tur att han väckte mig annars hade jag lätt försovit mig, hihi. 
Vad skall jag göra? skåpen bara bråkar. Min dator mistar internet nu som då, och jag är hungrig. Skulle inte orka börja packa ner min dator igen och sedan tillbaka igen. Urgh. Får väl gå nöjd med min reseväska här enda tills jag bestämmer mig för att gå i tax free och saker tror jag.
Min rygg är heller inte i bra skick idag. Bara knakar och är sjuk. Jaa... Härregud. Nu skall jag hitta på något annat än att bara sitta här och tråka ut er med mitt skrivas!

puss.
saknar dig gulle (: ♥

Some mistakes are too much fun To only make once

plöpp i stugon!
Sitter som bäst hos Softys ♥. Kommer att vaka till lite över två tiden. Bestämde mig idag för att åka över till Åland. Delvis för att slippa allt skit, och för att vissa skall få vara ifrån mig lite och delvis för andra orsaker.
Kommer vara där till typ fredagen eller söndagen? Beroende på hur mycket Vasa-längtan jag får, OMG det där sa jag inte?.. Kommer släpa datorn med mig, så jag har något att göra om dagarna, tycker det låter som en bra idé! Skall även åka över till Sverige, hälsa på min kära gudmor! (+Sophie och Sabine)  (:
Var även till Åminne igår, helt OK kväll tror jag.. Slutet blev skit men annors helt OK. Kom en massa folk som kände igen mig men jag hade däremot ingen aning om vem de var. Haha, en typ som försökt ragga upp mig och tyckte "ämen tjena.. hu kan en sånhe heit flicko som tu stå shenn häilt ensam? :oo"
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.

i know you're there somewhere.
maybe i can't see you,
but at least i know that i have you in my heart.
you're always gonna be so far away,
but still the closest that you'll ever be.
when i don't know what to do,
i just close my eyes, and i see you,
and suddenly i have strength again.
'cause you'll always give me the feeling to go on.
i still miss you,
even though it's been over two years since i last saw your face.
and that one piece in my heart,
will always be taken,
'cause that's your place.

love doesn't have a meaning

guess what?
I don't care either.




de glider in i mål igen!

Hejsan hallå!
Sitter som bäst hos Koskinen's igen, vilken överraskning? Nah, skulle inte tro det! Vi hade inget speciellt att göra idag så vi tog en sväng in till ABC med Janika & Masa. Vi såg på finland-usa matchen, ja härregud.. BRA  FINLAND. Gud vad alla var ivriga i ABC, allt fler folk började samlas runt borden, många skrek och hurra, klappade i händrena och även kramades, varje gång som Finland gjorde ett mål!

"suomi tekee kohta maaaaaali" :D

Imorgon skall jag och Masa med Fedi&Kaj till Replot på mat. Får se hur det går, lite nervöst faktiskt! Tror jag är mera nervös än vad Masa är, haha! Nä men som Tarja sa; säkert går det bra! :)

Har egentligen inte mycket mer att tillägga för ikväll. Vi höres!

aslmpgkm

Tycker vuxna ska börja bete sig som vuxna. För fan jag är aderton, behöver ingen som säger till mig om hur jävla barnslig jag är, eller hur outbildad jag är, eller att jag inte kan göra varken dittan eller dattan, att jag skulle kunna vara som mina andra syskon som är så perfekta och kan sköta sig själva osvosv. Vem fan är ni egentligen att säga till mig? Ni säger att ni bara vill mitt bästa, well det tror jag inte längre på! Vill man någons bästa så stöttar man den även om den gör misstag, man behandlar den med respekt. Men ni behandlar mig INTE med respekt. Och ärlig talat skiter jag i om ni tycker jag är helt jävla misslyckad, isåfall vet vi ju av vem jag har ärft det!
Jag tycker min pappa är världs bäst. Han har aldrig kriticerat, aldrig skrikit, aldrig dömt. Han har bara varit en pappa. En som lyssnar om man vill ha stöd, en som inte alltid accepterar det man gör, men han blir inte arg för det. Jag har världens bästa pappa. Ställer upp varje gång. För mig, för alla som vill ha hjälp..! ♥


There's a big difference between act like an asshole, and actually BE one! Remember that.

respect!

tjaba tjena halååå!
ÄNTLIGEN har jag fått mina pengar! Känner mig rik, men om tre veckor är jag pank igen!
ca. 200e far till en ny telefon, ca 200e far väl till Ålands-resan och resten... tja, far till vad det nu än far till!
Vet inte riktigt vad jag skall skriva hit, förutom att jag var på föregångarna idag med Marie. Fan vad kul där var, Victor var även där! aww, han spelar så fint gitarr ^^, Eller något.

Sitter som bäst hos Softy's ♥ Får nu se vad vi skall hitta på ikväll! Visserligen är klockan renn åtta så.. :)
Jag tänker faktiskt sluta skriva för idag nu.. !

I let you do things, 'cause that's how you've "always" been, (even though I don't like it)
and I let you be that close 'cause that's how you're going to be. (even though it will hurt me)
So now I expect to get respect back from you..






Hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig





Länge sen man har skrivit här, uppsie..! Har väl inte hunnit helt enkelt. 
Har nu fått allting upprätt med banken om mitt studielån, som bäst sitter jag och väntar på att det skall visa på mitt konto att mina pengar har kommit. GE MIG, så jag får åka och köpa en ny telefon, ffs.
Vet inte vad jag skall skriva hit? Har typ bara suttit i Toby, bara tredje veckan i sträck nu, uppsie! (A)
Har börjat känna mig som en i familjen där, är inte så farligt blyg mera, bara liiiite :D

Har kollat en hel del One tree hill med Janika aka. hanibanii och så har vi suttit på ABC, men inget annat speciellt har skett i vårat liv. Lite drama för tillfället, men inte skall vi ha oss. Shit happens, things go wrong, life goes on!
puss.
S.O.M.M.A.R !!!!

-



respektera dem som respekterar dig,
skit i dem som skiter i dig.


F*ck me i'm famous?!

Tjingeling!
Var idag på besök till "Föregångarna", verkade som en helt chill "skola" / företag, vad det nu än föreställde. Chill läraren! Blev alltså bestämt att jag skall vara där till slutet av maj, och sedan efter det kanske jag skall söka till en musik skola, beroende på lite. Men i alla fall är jag säker på det att jag INTE kommer fortsätta på kock nästa år. Det har vi alla bestämt. Skönt. Tror jag skall söka till frissa eller musiklinjen. Visserligen skulle ett år inom musiken vara SÅÅÅ skönt. :)
Imorgon blir det att hitta lite läraren på skolan, diskutera mina vissa underkända kurser så de skickar allting till Föregångarna så vi fixar det!
Nu skall jag börja gå och skölja ut hårfärgen ut håret, börjar bli dags snart så! Men ni skall alla ha det så bra, puss puss

ps. Janika e söt :)

-

Hur kan något så fel, kännas så otroligt rätt?
Man vet exakt att konsekvenserna inte är ett dugg bra,
men ändå väljer man att ta den vägen. Den svårare.
Man vet att man sårar folk genom att ta det beslutet man tar,
man vet att vissa folk inte tycker om det,
man vet även att man kan mista jävla mycket respekt för det man kommer göra,
men ändå gör man det, varför?
Och då man väl gjort det, ångrar man sig, ibland i alla fall.
Jag ångrar verkligen INTE det jag gjorde,
men jag ångrar att jag inte kunde göra det på ett annat sätt. Ett bättre sätt.
Det finns inte direkt något jag kan göra åt saken något mer,
gjort är gjort,
men jag hoppas du vet, att jag aldrig ville såra,
jag ville aldrig vara elak.
Jag ville för engångsskull göra något för min del, som gjorde mig glad.
Jag trodde det skulle göra mig glad,
men tillika gjorde det mig bara.. ledsen.. besviken på mig själv.
Förlåt.

all we need is a ten and a five, a car and a key and a sober driver!

Tjaba tjena hallå, vi säger så!
Nu är min dag förgylld! Har alltså planerat ålandsresan nu :) Det blir om två veckor. Far högst antagligen på torsdag och kommer tillbaka på måndag eller tisdag, i think. Kommer bli så kul! Skall kanske även över till Sverige också på samma gång man en gång är ute till sjöss. Måste ju hälsa på kära gudmor också! Tänker försöka locka med min kusin över till Sverige, kanske en shopping dag eller en dag i gröna lund, kan händ det kanske blir att fara och se på "sommarkrysset" eller sen annors bara på en konsärt som skulle vara i grönan? :D får se med kusinvitamin vad som händer :D
*HAPPY*





ps. måste även tillägga; GRATTIS till Lill Tette!! ♥

Hoppas du får en bra födis :)

respect.

Du ha sjunki ganska jääävla lågt, var fan ligger respekten?!

one more time, one crazy ride!

Har igen bara umgåtts med Masa & Janika. Gjorde inget speciellt igår, vi satt nu bara på soffan och kollade film. Masa blev inte rädd för filmen, men nog för mig! Jag råkade skrika honom rakt in i örat (A) uuups!
Janika, stackaren, hade rella prov på svenska så jag bestämde mig för att skriva ner det där viktigaste från boken, så hon inte skulle behöva läsa 10 sidor på svenska, typ. Snäll jag är, ELLER HUR?! (A)
Skall snart skicka till Catakomben och fråga om hon skall och äta i skolan idag eller inte. Och nej, jag skall inte till skolan idag p.g.a sjukt i halsen o en jääävla hosta. Blä. Och kan ni tänka er? typ bara 24 dagar kvar till
SOMMARLOV :oooo   AAAAAH!






find arms that will
hold you at your weakest,
eyes that will 
see you at your ugliest,
and a heart
that will love you at your worst.
then you have found
true love.
















scream!

Tjenare!
Fredag; satt först på internatet en stund, Janika kom även dit. Efter en stund begav vi oss till Hoviska, trodde verkligen inte där skull vara så mycket folk som där var! I mean, med tanke på vädret så var det väldigt underligt. Där bara kryllade av folk! Kvällen började dock inte något bra, men slutade bättre! Vilken tur. Förutom att jag skulle kunna slå den jäveln som nitade mig förstås! Jag och Janika for hem cirka ett tiden. Spelade kort och sedan efter det gick vi och sova.

Lördag; Hade ingenting att göra så vi böjade fara mot stan än en gång. Gick på torget en stund. Jori & Masa for och köpte godis, jag och Janika gick till Makuuni. Hyrde några filmer och efter det gick vi alla fyra till en pizzeria och åt. Då vi kom hem började vi se på film igen. Janika's mamma blev lite rädd då jag och Janika bara satt och skrek till våra filmer, haha :D Efter att vi sett filmerna bestämde vi oss för att gå ut och gå en stund. Men vi fastnade i lekparken dock.

Söndag; nu sitter vi och ser en till film igen. :) Hahah, :D Får se vad som händer senare, skall väl hjälpa Janika's mamma med att baka MUNKAAAR!

Nu skall jag fortsätta se filmen, heippa!

 

RSS 2.0