Heart full of pride

Kvällen.
Har nyss varit på Bio. Skulle egentligen gå ensam eftersom att ingen kunde följa med. Träffade gullet innan jag skulle gå på bio, då han plötsligt bestämde sig för att följa med i alla fall! Wuhuu. Vi tittade på SPLICE, väldigt... intressant, kröhöm, film.. :D Nej men nog var den helt bra nog!
V - miks toi jätkä ei vaa panee toi tyttö nii tää leffaa ois heti more interesting?!
M - haha, nii mäki vähä aattelen :D
*en sekund senare händer det*
V+M - hahahah :''D
Jaa.. Men filmens slut var inte sådär jättebra, och fortfarande tänker jag säga det jag alltid sagt om filmer; JAG HATAR DÅ DE SLUTAR DÅLIGT, okej?! På sätt och vis slutade den ju ganska bra men.. mjä..

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på? Får se om det händer något intressant.
ps. Tack gulle att du betala bion, duesåsöt, I love you
ha det bra alla!!! puss.
I wish you still would be here and push me,
push me up from the ground everytime that I fall.
I wish I could hold you and never have to let go.
I wish I could talk to you and let you know how you changed my world.
I wish I could hear your calm voice just one more time.
I wish I could take our last phone call back.
I wish I could take back the "no" answer,
and give you a "yes" instead..
I wish I could tell you,
how much I miss you,
how much I want you here,
how much you mean to me,
how much I love you...
I wish... </3

Lea Hilokoski... Kung-Leaaa, remember that? :')
Lepää rauhassa.. :'(
Fuck it, mull on sua nii vitu kova ikävä :'(



16.11.2007... Dagen du försvann....
Ingen kommer någonsin kunna ta din plats ifrån mitt hjärta.. </3

when i look at you!

Ojdå! Har på känn att det här med uppdatera inte är min starkaste sida då det kommer till bloggen! Meeeen, jag har ju int så många som följer min blogg heller så, på sätt och vis spelar det ju ingen roll om jag sitter här o skriver för mig själv eller inget alls! eller..?
Anyway. Snart blir det ju fredag då, än en gång. Känns som alla mina dagar är fredagar, är ju tråkigt med mellanår! Släng hit läxor gott folk, jag gör dem gärna :D Haha. Skall imorgon till Åminne med åtminståne Älsklings HB! Får se om min kära pojkvän också skulle orka följa med, vilket vi inte skall hoppas för mycket på eftersom det redan ser lite dystert ut. Suck!? :D Har inget att göra nu just, har nyss blekt tänder med Soffi som vi köpte från Stan!
Oj gud vilket skratt anfall jag fick i butiken idag, oj nej. Först tänkte en kopp falla från hyllan men sån tur fick jag tag i den så den inte hann nudda golvet ;) Sen gick vi till cittari, där vi hann komma in genom dörren så gick Soffi vidare och jag bara brister ut och tycker; gghmgfä''arp'pa ja ni vet, då när man inte kommer på vad personen heter som man vill stanna upp! Så säger man något i stil med det där jag skrev.. Så sa jag det då. Och gud kvinnan som gick bakom oss måste ju trott jag varit cp och inte kunde tala eller något :'D Sen berättade jag för henne hur jag engång trodde att "luften" var en spegel. Och speglade mig där tills jag konstaterade att det inte var en spegel.. :D
Allt möjligt sådant!
Nu har jag inte så mycket annat att skriva om! Puss gonatt på er!!

oot mulle nii rakas, kulta. Kiitos et sä oot mun :)
teet mut nii onnelliseks!
rakastan sua ♥

Marie e konsti!

Tjingeling!
Helgen var en bland av de bästa på länge! Tillbringade fredagen på stugan med Masa, Nannu & Sepi. Grillade, var i bastun, simmade och drack några öl. Fan vad vi hade skoj! Och fan så ont man hade i armbågen nästa dag. Råkade stritta omkull där på en sten, skulle bara hoppa från trappan och så landade jag på en sten med mossa på, japp, slutade med ett litet fall. Ajj. Allt möjligt hände helt enkelt!

Sitter nu hos Marie, chillar =D Skall väl senare in till stan med Janika!
Har inget mer att skriva för idag ;)
pusss.

Tänään ei huomista murehdita!



Morjenss.
Har bara suttit hemma nu i flera dagar och egentligen inte gjort någongting alls förutom att sovit, ätit och suttit vid datorn, IBLAND har jag faktiskt orkat lyfta på arslet lite och gå ut en vända, men det har hänt MYCKET sällan!!
Igår städade jag rummet  så att Lotta inte behöver snubbla över ett dussin kläder då hon stiger in i mitt/hennes rum, mwaha. På kvällen fick jag en trevlig överraskning, vilket var att Masa & Hb ringde mig, vilket också händer ytterst sällan, i alla fall då det kommer till Masa, han är inte direkt den som gillar att prata i telefon.. Som sin syster ;)
Tvillingar är dom, men fan så olika! :D Anyway. Vi talade en bra stund, skrattade, skämtade och hade kul! Vilket fick MIG att bli vääldigt energisk så jag hamnade sitta uppe halva natten för att jag inte fick sömn, attans.
Idag har jag varit ute och gått och tagit ego bilder. Som Toni frågade mig; har du havit tråkigt idag? Jag; JOOO! Toni; det märks, med tanke på att du har tagit bilder på dig själv :D Jao, så kan det gå om jag har tråkigt, då får alla lida för det istället ;) haha. Näe. Senare städade jag buren till min hamster Nasse. Jag trode jag var smart då jag satt honom i en liten "bur".. Men ack o ve den lilla rakkaren kan ju klättra också! Slutade med att jag kommer upp till rummet och märker att han inte fanns där längre. Började "hätä" söka honom och till slut fann jag honom i en matta typ, wtf? :D han var gaaanska så dammig. Skulle egentligen också borda dammsuga, men VEM orkar med det i den här hettan?.. Imorgon bär det även av till vasa. Hoppas jag hinner med tåget, suck..

Nu skall jag börja se på "secret life of the american teenager". PUUUSSSS.

Sabina & Draken

har sagt det förut, och tänker säga detta igen: Underligt hur vi människor klagar över så småa saker.. Medan Sabina kämpade mot cancer, och ett MYCKET få antal gånger i boken orkade hon klaga över sin cancer. Hon såg alltid till att alla andra hade det bra, såg alltid till att vara stark, glad, positiv.. Och många gånger frågade man sig; hur f*n orkar hon? Hur orkar hon hålla humöret uppe när det är hon som borde få vara svag, få gråta, få skrika, ja.. Allt!
Men hon ger/gav verkligen mig i alla fall, och många andra en hel ny synpunkt på livet! Hon var ju bara för underbar.

Läs gärna hennes blogg, läs om hennes kamp..
http://mittlivsabina74.blogspot.com/
Puss ♥

Live your life

Hellöu.
Börjar bli ett litet tag nu igen sedan jag sist satte tid på min lilla blogg. I söndags kom jag ju hem från Vasa, gick faktiskt rätt så bra att byta tåg själv. Men var endå skit nervös då jag steg upp i tåget och min första tanke var; ja jestas, hur skall detta sluta?! Men fintfint gick det!
Kändes så sorgligt att lämna Älskling & Hb, bläää. Men nå well, bara tre månader och då far jag nog ändå nu som då för att hälsa på dem till Vasa, klart som fan jag klarar det! Skulle borde sätta igång min lilla flitighet nu och börja läsa på KÖRkortet, men.. var finns lusten...?

Till sist men inte minst vill jag verkligen tacka,
Masa's & Janika's familj.
Som alltid har ställt upp för mig,
hela sommaren!!
Ni betyder så otroligt mycket för mig ♥


I've had the time of my life,
I've never felt this way before.
Yes I swear, it's the truth,
and I owe it all to you. ♥

flickan stämplas, pojken gyllas.


Varför kallar man flickor för hora bara för att hon har luggit med flera pojkar?´
Medan pojkarna där emot blir taggade som kungar?
SO WHAT om en flicka ligger med många pojkar? who cares?
Man behöver väl inte stämpla henne som hora för det?

Att kalla en flicka för "slampa" eller "bitch" förstår jag ännu,
för det kan man verkligen vara. Men hora? Av allt?
Vad tänker folk egentligen med?
ibland undrar man ju nog...



Imoron tibax ti Vasa

Moroh!!
Söndag; Startade lite över tolv till Södra Finland med tåg med söt Masa. Blev två byten med tåg och bättre än förväntat gick det! Wohoo. Då vi väl kommit hem så var Jenni & Oa här, så vi fick träffa dem också :) Vilken stor tös Jenni har blivit! Vi satt och drack kaffe en stund och senare mot kanske tie tiden på kvällen åkte vi till Mamma & Kenth för att träffa dem + Nicke. Spelade lite spel och såg på film, därefter gick vi och sova.
Måndag; Vaknade mot en nie tiden, steg upp, åt morgonmål, spelade och såg på film. Då pappa slutade jobbet hämtade han oss från mamma så vi for till Tappo igen! Gjorde egentligen inte så mycket på kvällen utan chillade mest på nedre våningen med Tarja & Pappa :)! Sedan gick vi och sova!
Tisdag; idag steg vi upp typ tie tiden. Vi väntade på att Tarja och Pappa skulle sluta jobba, så vi kunde åka iväg. Då de äntligen hittat hem åkte vi först till Stina & Erkki en stund, därefter till Portside och käka lite pizza , SUPERGOTT! Då alla var mätta och belåtna åkte vi vidare till Kasnäs på en sightseeing. Sedan därifrån till Genböle för att se på stället där André dog, hemskt. Kändes som en klump i halsen :'(. Efter det åkte vi till Kimito för att se på nya Sale som kommit dit, ganska imponerande... ;P och efter det åkte vi tillbaka hem. Nu sitter vi och ser på Jackie Chan! U jst gotta love that dude! : DDD ♥
till sist men inte minst, vill jag tacka alla för att vi fick vara här :)


When you hold me, in your arms so tight
you let me know, everything's alright..
I, I'm hooked on a feeling.. ♥
puss!

Lång tid!

Moroh!
Kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort på siståne. Men har i alla fall varit på Stugan i Sundom med Masa, Janika, Jari, Tarja, Mireka & Amppu. Har grillat, badat bastu, varit på mat till Kalajanne.. Jaa stuff like that!
Igår beställde vi biljetterna till Södra Finland med Masa, så idag skall vi åka! Wohoo! Finally.
Vet inte vad mera jag skall berätta egentligen? Då jag har ett så förfärligt bra minne men det är otroligt kort! Suck. Vi får väl ta och höras..!

Puss.



kiitos, kaikest ♥


< 3

Morjensmorjens!
Har nu varit på stugan i några dagar och bara tagit det lugnt. Idag for vi ganska tidigt därifrån, åkte iväg hem till Toby. Plötsligt kom Janika med den briljantaste idén like ever! (att om vi städar hela huset, kanske vi inte behövde åka tillbaka till stugan). Konstigt nog så gick föräldrarna med på det, och det var Janika´s idé, kan ni tänka er? haha. Så vi satte igång med städandet, jag tog köket, hyllor, spisen, diskmaskin, köksbordet, damsugade osvosv. Efter det städade jag Masas rum, oh my god säger jag bara, hur KAN en pojke ha så mycket saker som han? Shit alltså. Nå well, började torka damm, damsög, bäddade sängen, kastade bort sådant jag tyckte var onödigt, allt möjligt faktiskt.
Äntligen då allting väl var över började min mage krångla med mig, blä. Tror jag skall pysa och vila nu. Puss.



happy ♥


Listen to your heart

Starring at my phone,
waiting for you to txt or call.
Everytime someone text me, i'm hoping it's you,
everytime someone calls me, i'm hoping it's you.
If words could explain,
how much I need you, want you..

RSS 2.0